Florian Coldea, PRIMA reacţie la acuzaţiile făcute de ELENA UDREA

| 09 feb, 15:08

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, a făcut primele declaraţii, după ce a fost audiat în faţa Comisiei parlamentare de control a SRI. Florian Coldea a spus că respinge categoric acuzaţiile Elenei Udrea, dar şi că SRI îşi face în continuare cu bunăcredinţă.

„Pe durata anului trecut, an puternic marcat de retorică electorală, SRI a acţionat cu echidistanţă politică. Resping categoric afirmaţiile la adresa SRI şi a mea, pe care le consider denigratoare şi fără fapt real. Am asigurat membrii Comisiei că SRI îşi face datoria în continuare cu bună-credinţă, în interesul apărării siguranţei naţionale şi a cetăţenilor””, a declarat Florian Coldea.

Directorul interimar al SRI a fost nevoit să dea explicaţii deputaţilor şi senatorilor despre acuzaţiile la adresa lui, precum şi despre situaţia generată de demisia lui George Maior de la conducerea serviciului.

Citeşte şi: Un lider de partid vrea capul lui Florian Coldea: Trebuie adus în faţa Curţii Marţiale şi arestat

Elena Udrea a lansat, începând de vineri, 30 ianuarie, acuzaţii grave la adresa lui Florian Coldea. Udrea l-a acuzat pe Coldea că i-ar fi cerut fostului ei soţ, Dorin Cocoş, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă, pentru televiziuna acestuia. De asemenea, Udrea l-a acuzat pe Coldea de implicare în campania electorală, prin coordonarea unei campanii de denigrare la adresa sa.

Citeşte şi: Înregistrare EXPLOZIVĂ! Dorin Cocoş despre dedesubturile relaţiei cu Elena Udrea

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ