Florin Călinescu, investiţie de 300.000 euro în plină criză financiară

| 31 mai, 2014

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu ştie cum să facă bani. În plină criză, când localurile nu mai sunt la mare căutare, Călinescu nu se fereşte să investească în domeniul culinar.

Recent, el a achiziţionat un celebru local din zona Piaţa Presei Libere, pentru care a scos din buzunar în jur de 300.000 de euro, conform estimărilor specialiştilor din domeniul imobiliar, scrie libertatea.ro

Loc de "pelerinaj" pentru o serie de vedete, localul va fi demolat curând pentru ca, pe suprafaţa respectivă, actorul să ridice un restaurant construit după standardele sale.

În prezent, în palmaresul său de om de afaceri, Călinescu mai are un local în zona Tineretului, o prosperă firmă de optică şi una de imobiliare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 ian, 15:54
Ai un calculator si o retea de internet
Ai un calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune. Nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fa?a calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom intra pe piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie colegi ambitiosi, cu vise si dorin?a de independen?a financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati: [email protected]
12 apr, 08:49
andrei gabriel
sunt interesat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ