Veste BUNĂ pentru fanii actorului Florin Piersic

| 31 mai, 2014

Actorul Florin Piersic va primi duminică Premiul de excelenţă, la Gala Comediei Româneşti din cadrul celei de-a XII-a ediţii a Festivalului Comediei Româneşti, care se va desfăşura începând cu ora 19,00, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis AGERPRES, în cadrul Galei vor fi decernate şi premiile celei de-a XII-a ediţii a Festivalului Comediei Româneşti şi distincţiile celei de-a IX-a ediţii a Concursului de Comedie Românească.

Pentru că evenimentul va fi susţinut pe 1 iunie, copii actorilor din teatru vor fi cei care vor înmâna câştigătorilor premiile.

De la ora 18,15, în faţa Teatrului de Comedie, dacă vremea o va permite, Cvartetul '4 Art' împreună cu echipa Bucureşti fm va prezenta un performance cu muzică din filme.

După spectacol, toţi cei prezenţi sunt invitaţi în foaierul teatrului pentru a participa la lansarea volumului 'Suntem ce sunt amintirile noastre', de Marin Moraru, apărut la Editura ALL. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe susţinută de autor.

Gala se va închide cu spectacolul 'Suflet românesc', un one man show Dan Puric.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ