FLORIN SALAM nu va avea urmaş muzical: fiica sa nu vrea să cânte manele

| 03 feb, 19:52

Betty Salam, fiica celebrului manelist, a fost invitata la un show nocturn de televiziune si a vorbit deschis despre cariera ei si despre planurile de viitor, scrie Wowbiz.

Artista a spus ca nu va canta niciodata manele pentru ca nu i se potriveste genul muzical, dar nici lumea in care se invarte tatal ei.
"Nu vreau sa cant manele pentru ca nu mi se potriveste genul asta de muzica. E complicat acolo pentru ca sunt fel si fel de oameni. Tata nu mi-a zis sa cant sau sa nu cant, dar nu o sa o fac", a spus Betty Salam la o emisiune televizata.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 16:49
gheorghe
loc de munca si afacere
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experienta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: [email protected]
21 feb, 08:07
Mirela
LOC DE MUNCA
OFERTA COLABORARE pentru publicare anunțuri online. Se lucrează comod de acasă. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii. Nu este necesară experiență. Asigurăm: Instruire gratuită sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează și piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Daca doriți mai multe informații, contactați-mă la adresa: [email protected] cu mesajul “ INFO”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ