Flutur: Sigla noului partid format de PNL şi PDL va fi o săgeată într-un cerc cu steluţele UE

| 17 iul, 2014

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că PNL şi PDL vor fuziona prin contopire, cu paritate de "unu la unu", fiind o construcţie pe bază de încredere, iar sigla noului partid va fi o săgeată într-un cerc cu steluţele UE şi culorile PPE, albastru şi alb.

Flutur a declarat că PNL şi PDL vor fuziona prin contopire, ceea ce înseamnă o paritate de "unu la unu".

"E o construcţie pe bază de încredere. E o premieră în România în ultimii 24 de ani când se face un pas uriaş pentru a construi marele partid de centru-dreapta din România, alternativa puternică la socialişti", a spus liderul democrat-liberal.

El a arătat că noul partid va avea numele PNL, iar sigla este o săgeată într-un cerc cu steluţele UE, similară cu cea a PPE şi având culorile albastru şi alb, folosite de popularii europeni.

"Se mai lucrează încă", a spus Flutur.

El a mai declarat că imnul va rămâne cel al PDL, ”Verde-nrourat”, pentru că este ”un imn plăcut, antrenant şi cu mesaj de forţă”.

Totodată, Gheorghe Flutur a menţionat că se analizează şi numele alianţei sub care candidatul PNL-PDL va participa în alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, joi, că numele viitorului partid, rezultat din fuziunea PNL-PDL, va fi PNL, iar sediul noii formaţiuni va fi în Aleea Modrogan numărul 1.

Congresul de fuziune al celor două partide va avea loc în 26 iulie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ