Focuri de armă în Bucureşti pentru a prinde hoţii de îngheţată

| 21 iul, 2014

Poliţiştii bucureşteni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea, în noaptea de duminică spre luni, a doi tineri de 17, respectiv 22 de ani, care ar fi sustras aproximativ o sută de pachete de îngheţată dintr-o ladă frigorifică aparţinând unei societăţi comerciale din sectorul 1.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, judiciariştii Secţiei 4 Poliţie i-au observat, în jurul orei 00.30, pe cei doi tineri, care ar fi forţat sistemul de asigurare al lăzii frigorifice, din care ar fi reuşit să sustragă aproximativ 100 de pachete de îngheţată, după care au încercat să părăsească în fugă locul infracţiunii.

Pentru că tinerii nu au răspuns la somaţiile legale şi repetate, unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

În urma intervenţiei, unul dintre cei doi tineri a fost prins şi condus la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru verificări, reuşindu-se totodată recuperarea în totalitate a prejudiciului produs, informează comunicatul.

Aceeaşi sursă precizează că, efectuând verificări cu privire la tânărul prins, judiciariştii bucureşteni au constatat şi faptul că acesta ar mai fi comis alte două infracţiuni de furt calificat şi anume, pe 5 iulie, ar fi sustras dintr-o boxă de bloc doi colaci de sârmă şi o geantă cu scule, iar, pe 10 iulie ar fi sustras o cameră video de supraveghere, montată în holul de la parterul unui imobil situat în sectorul 1 al Capitalei.

Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu unul din cei doi bănuiţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ