Follow the leader în PMP: slăbește șeful, slăbim și noi

Vă veți întreba pe bună dreptate ce face Elena Udrea în această conjunctură deloc favorabilă pentru partidul de suflet al lui Traian Băsescu? Răspunsul scurt dar sincer ar fi: mai nimic. Cel lung și politicos bate spre acel faimos ”Mircea, fă-te că lucrezi!”

După modelul șefei Elenei Udrea, care a slăbit, se știe, nici PMP nu mai atârnă așa greu la cântarul electoral. Partidul aflat în derivă totală după și-a eliminat din proprie inițiativă intelectualii, scade de la o zi la alta, ajungând mai nou în categoria muscă din pricina hemoragiei declanșate de plecarea lui Sergiu Diacomatu direct pe funcție de conducere la PNL, sectorul 1.

Semnalul de plecare fiind dat, au urmat în pas alert întreaga organizație județeană Timiș, urmat de deputatul Florin Secară, care și-a anunțat încetarea colaborării cu PMP fără să detalieze cauzele. De altfel, din cauza acestuia Elena Băsescu i-a și arătat pisica Elenei Udrea, cu un mesaj pe o rețea de socializare în care lângă fotografia demisionarului apărea doar atât: "Din păcate pentru cei care conduc Partidul Mişcarea Populară...."

Citeşte şi: Scandal între cele două Elene din PMP. EBA face acuzaţii grave

Cu toate acestea, un alt Florin părăseşte PMP, mai precis deputatul Florin Gheorghe din Constanţa, care și-a însoțit demisia trântită pe masa Elenei Udrea cu o critică de toată frumusețea, rapid preluată în presa înfometată de subiecte de scandal.

Supărăciosul deputat constănțean s-a supărat pe PMP pentru că s-a îndepărtat de obiectivul de a face ”o politică onestă și corectă”, după cum a relatat Mediafax.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Klaus Iohannis a mințit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

”Mi-am înaintat astăzi demisia din PMP şi vă spun sincer că am făcut-o cu mare mâhnire. PMP a fost unul dintre proiectele în care am crezut cu toată puterea şi pentru care cred că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putinţă pentru ca valorile şi obiectivele pe care ni le-am propus la început să devină şi realitate. Din păcate, cel puţin la Constanţa, PMP s-a îndepărtat cu totul de obiectivul nostru central de a face o politică onestă şi corectă. Dimpotrivă, la Constanţa s-au înrădăcinat exact aceleaşi obiceiuri pentru care am părăsit PDL. Mai mult, aşa cum am motivat şi în demisie, în organizaţia PMP de la Constanţa nu am fost şi nu sunt dorit de actualul preşedinte, care a făcut tot ce i-a stat în putere ca să mă excludă din PMP. Dacă eu sunt răul cel mare din PMP Constanţa, înseamnă că de mâine, fără Florin Gheorghe, organizaţia va exploda de simpatie publică”, a declarat Florin Gheorghe în comunicatul de adio.

Vă veți întreba pe bună dreptate ce face Elena Udrea în această conjunctură deloc favorabilă pentru partidul de suflet al lui Traian Băsescu? Răspunsul scurt dar sincer ar fi: mai nimic. Cel lung și politicos bate spre acel faimos ”Mircea, fă-te că lucrezi!”

Deci Elena lucrează, de data aceasta nu lansată din avion sau dansând prin parcuri ci implicându-se într-o patetică manipulare de presă, în care se cere demisia șefului Jandarmeriei pentru că un individ care nu avea țigla pe casă și-a șters bombeul pe fusta unei reporterițe de la B1TV.

Am văzut și revăzut scena filmată, ca să n-avem discuții... Dacă și acel gest reprobabil se poate numi agresare a presei și poate fi considerat un pretext valid pentru o demisie la vârful Jandarmeriei, nu ne rămâne decât să-i sugerăm Elenei Udrea să revadă toate filmările din iarna de pomină a lui 2012, când jandarmii trimiși de Emil Boc și motivați probabil și de declarațiile despre protestatari făcute de Baconschi, au bătut la lume în Piața Universității de n-au avut aer.

Presă agresată? Păi acolo se îmbarca blogul de cultură in corpore în dubă, după cum se mai poate viziona și în ziua de azi pe Youtube, doar să ai bunăvoința să cauți. Și dacă a epuizat clipurile instructive, Elena Udrea s-ar putea decide să facă și ceva constructiv pentru partid, apropos de relevanța declarațiilor politice. Că s-a lansat bietul Iohannis și doamna lider nu a suflat un cuvințel.

Noi știm că își așteaptă disciplinată rândul la candidatură, dar două-trei cuvinte, acolo, ar putea să spună despre subiect, în ideea că ar mai salva aparențele și ar mai spăla de ridicol partidul al cărui candidat oficial, distinsul traseist Cristian Diaconescu arde gazul de pomană în timpul zilei pe la șezătorile televizate ale B1Tv, de nu-l vede nimeni. Adică, cum ar zice francezul: ni vu, ni connu...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 aug, 2014
MareaLehamite
ADEVARUL E CA...
Toate dar absolut toate postarile astea mizerabile, care au infestat forumul acesta de mai bine de un an, de la injuraturi birjaresti la citate caznite si pretentii de mari adevaruri de carton, sunt produse DE UN SINGUR INDIVID, un spammer de meserie care inainte sa aterizeze aici freca buha pe forumuri cu specific sportiv. Adminule, daca te intereseaza, da o cautare dupa IP-ul idiotului.
13 aug, 2014
Av.Mateuta Fetita-Lolita
"senior partner" Ponta: slăbește șeful, slăbim și noi ....?
13 aug, 2014
ovidia catalina
ptr e cretin,dar si ziarist
credeam ca tie iti plac femeile din tabla...
poti sa le bati cat vrei tu
fiind din tabla nici nu trebuie respectate
si in plus,poti sa le dai si suturi in fund,cate vrei tu...
sa nu uiti sa filmezi,ca sa vezi si sa revezi,sa revezi,sa revezi....
13 aug, 2014
Palada Mieunel Varanel
Va veti intreba ce mai face s-au a facut in spatiul public incredibilul Ferenczy?
Daca da,sa va ajutam …
1 octombrie 2009,
Ferenczy Attila Ştefan scria... “…, astfel de cucoane sunt numite "panarame" si admirate frugal ante portas, apoi ciufulite si inevitabil pleznite postcoitum, sa invete sa-l respecte si sa-l stie de frica pe magraon. Cat de jos vom decadea?”
Am citat din Ferenczy,despre o femeie,nici nu are importanta numele sau calitatea umana…misoginism sau proasta educatie?
In locul ei putea fi Udrea,Birchall,Corina Cretu,Daciana Sarbu…
Ferenczy Attila Stefan 1.11.2013
“Mda, cuvertura aia mi-a colorat copilăria :D Problema cu femeile din Ro este că pe măsură ce înlocuiesc tabla cu alte materiale, mai nobile, nu mai au ce arăta ;)
Tot despre o femeie,de aceasta data semidazbracata…din Playboy, posibil una din” lecturile” lui preferate…alaturi de Tutea
Ferenczy Attila Stefan,in “operele” lui de 3 forinti,mai scrie despre:”piticul porno”,”fata de la pagina 5”,”parasuta”,”ratusca urata”,etc
Intr-un singur cuvant:ziaristica filozofica morala sexuala de o valoare exceptionala
Scurta autocaracterizare a autorului:
Ferenczy Attila Stefan:scriitor,ziarist,jurnalist-editorialist,filozof,rebel,rezistent la urbanism?,membru gherile,angajat la stat si la privat(Sultanescu),antreprenor falit,colaborator CTP,om de marketing-in traducere… liber..de vanzare…
Cu alte cuvinte,de toate,pe fond un mare nimic…
pare mai atasat,cel putin din ce scrie,de caini,decat de oameni,in speta de respectul fata de femei
Baiatule,iti spun ca un parinte,du-te la un medic…
Daca nu vrei,du-te in continuare la casieria PSD,dar fi atent,acolo sunt doar “felceri” in drept…
Confucius:
Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.
13 aug, 2014
Palada Mieunel Varanel
cu regrete eterne...corect=sau
restul raman valabile...Dle Sova
13 aug, 2014
cantautor
99% de acord,dar ce importanta are...
rusinea nu este punctul lui forte
pentru mine mai relevanta e urmatoarea stire de azi:
Ora 09.55: "Nu mi-e teama de nimic. Vorbim despre dosar cand ies", a declarat Dan Sova la intrarea la DNA
stau si ma intreb,Sova o fi avut si dumnealui WC-ul in curte,pana la 34 de ani?acolo s-a pregatit la istorie,cand nega pogromul de la Iasi?
13 aug, 2014
Obedient.Info
"Deși orișicine creează o lucrare scrisă poate fi numit un scriitor, termenul este de obicei rezervat celor care scriu creativ, profesional. "
practic,postarile lui Ferenczy la diferite articole,l-au facut deja scriitor..
de fapt,faptul ca este scriitor,l-a ajutat la angajare,la noi..
pe prestari servicii
cu postarile in "brate,"poate oricand candida la functia de Presedinte al Uniunii Scriitorilor si apoi,la zenit, la Academia Romana
asa cum candideaza cei 15-16 ,la Presedentia Romaniei
toti,cu succes
succes Fery,prieten drag

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ