Fost consilier prezidenţial, despre audierea lui Băsescu: Nu are motive de îngrijorare

| 18 mar, 10:47

În opinia fostului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, Traian Băsescu nu are motive de îngrijorare în privinţa plângerilor existente la adresa lui.

Sebastian Lăzăroiu consideră că "e normal să fie investigat cazul respectiv. Nu văd ceva deosebit în asta. Până la urmă, Parchetul poate să cheme pe oricine să ceară declaraţii. N-a putut s-o facă până acum, pentru că preşedintele a avut imunitate (...). Problema e cu cei care n-ajung niciodată să dea declaraţii la Parchet, pentru că se ascund în spatele imunităţii şi vorbesc aici de parlamentari".

Întrebat, la RFI, dacă anticipează că vor apărea şi alte dosare pe numele lui Traian Băsescu, fostul consilier prezidenţial a precizat: "Nu ştiu, nu cred. Sigur, plângeri sunt. Toţi oamenii care sunt în funcţii... şi eu cât am fost trei luni în funcţia de ministru, au fost tot felul de plângeri la Parchet. Sunt mulţi oameni care sunt nemulţumiţi şi fac plângeri".

Sebastian Lăzăroiu crede, în acest sens, că fostul preşedinte nu are motive de îngrijorare: "Eu nu cred că are nici un motiv(de îngrijorare, n.r.), nici măcar în povestea asta cu Gabriela Firea, pentru că aia a fost o declaraţie, a fost interpretată de doamna Firea ca şantaj, asta-i altceva. Contează de foarte multe ori ce spun anchetatorii până la urmă".

Fostul şef al statului este audiat miercuri la Parchetul General într-un dosar în care Gabriela Firea îl acuză de şantaj.

CITEŞTE ŞI Parchetul General, luat cu asalt în ziua în care este audiat Traian Băsescu. GALERIE FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 11:15
Antonie
D-l Basescu are de platit mult Romaniei pentru raul facut.Daca am fi trecut printr-un razboi si nu am fi ajuns unde este acum acesta tara.Am ajuns cu o suta de ani in urma,ne referim la educatie ,cultura ,datorie,cinste, demnitate....de fapt Basescu e un fel fe personaj tipic al educatiei comuniste ,timp de cinci zeci de ani,in care Romania nu a mai avut libertate spirituala,educatie moral crestina cu cei sapte ani de acasa din familie.Acestea sunt acum roadele pe care le culegem :un aparat politic corupt ..pana la maduva,, cum spunea cineva,chiar societatea civila ,in ansamblu e departe de preceptele sanatoase de altadata,plus ca ne-a ametit mintea internetul ,telefoane le mobile...Am uitat sa ne mai privim in ochi,ferestrele sufletului. sa ne respectam parintii,profesorii...Cultul banului ,al averilor a devenit o obsesie bolnavicioasa nu numai la noi ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ