Fost liberal, despre Iohannis: N-a făcut nimic pentru PNL, nu-l califică nimic să fie şeful partidului

| 12 iun, 2014

Nimic nu-l califică pe Klaus Iohannis să fie şeful PNL, spune fostul preşedinte liberal Viorel Cataramă, la Realitatea TV.

"Klaus Iohannis vine după modelul Stolojan. N-a făcut nimic pentru PNL, nu-l califică nimic să fie şeful PNL-ului", a spus Viorel Cataramă, în emisiunea "Jocuri de putere".

Totodată, Cataramă a identificat câteva greşeli ale preşedintelui interimar al PNL. Printre acestea, modul în care l-a trădat pe Antonescu, dându-şi demisia din partid şi revenind, ulterior, asupra deciziei, dar şi gafa uriaşă legată de cele 6 case pe care Iohannis susţine că le-ar fi achiziţionat din salariul de profesor.

"Deja a făcut câteva lucruri rele. Acum câteva săptămâni a anunţat: 'PNL m-a desemnat ministru de Interne şi vice prim-ministru. Şi voi fi!' Iată că n-a fost. Şi s-a dus la Sibiu şi l-a trădat pe Antonescu. Pentru ce şi-a dat demisia şi a revenit? Antonescu cel puţin a fost consecvent cu o prostie pe care a făcut-o. Nu poate să existe prostie mai mare decât să legi demisia de un procet de 20% la europarlamentare. Ce-i trebuia asta? El a făcut o prostie inimaginabilă şi a persistat în această prostie. După episodul 2012, cu preşedinte interimar, a avut o schimbare radicală de atitudine pe scena politică, dar nu a fost convingător pentru cetăţeni după ce a făcut până în 2012", a spus Cataramă.

"Altă gafă uriaşă, cu bătaie lungă în campania electorală. A fost la un post TV şi a fost întrebat ce proprietăţi are. 'Am 6 case, din salariul meu şi al nevestei, de profesori.' Din 2 salarii de profesor nu se pot face nici în 100 de ani 6 case. Cum poţi tu să-ţi iei 6 case din salariul de profesor? După aia vrei să te voteze profesorii", a mai spus Cataramă.

Pe de altă parte, Cataramă a comentat în termeni duri incapacitatea liberalilor de a-şi desemna un preşedinte din propriul partid.

"PNL, în loc să se uite în ogradă şi să vadă că au oameni, tot timpul umblă să importe. Ce partid e ăsta care nu e capabil să aleagă din rândul membrilor săi un preşedinte? Ăsta e partid?", încheie Cataramă.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ