UPDATE Fosta șefă a ANRP, pusă sub control judiciar în dosarul lui Horia Georgescu

| 16 mar, 11:02

Ingrid Zaarour, fosta șefă a ANRP, a fost plasată sub control judiciar de procurorii DNA în dosarul în care a fost chemat și Horia Georgescu, șeful ANI, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Horia Georgescu a fost reţinut. Prejudiciu de 75 de milioane de euro

 

UPDATE. Ingrid Zaarour a fost susținută la momentul numirii la ANRP de PNL.

Ingrid Zaarour s-a născut în Liban, la Ain-Rummana, dar a trăit și studiat în România, la București. A terminat în 1999 Facultatea de Drept, la Universitatea Titu Maiorescu, iar un an mai târziu a obținut o specializare în drept internațional.

Ea a fost președinte al Tineretului Național Liberal din Sectorul 1 și a fost plasată a 30-a (din 35) pe lista candidaților PNL București pentru Camera Deputaților, dar nu reușit să intre în Parlament.

Citeşte şi:

Procurorii DNA audiat-0 pe fostă şefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, în dosarul în care au ajuns deja la DNA şeful ANI, Horia Georgescu, şi deputatul PNL Theodor Nicolescu.

Citeşte şi: Arestare cu năbădăi. De ce a ieşit Horia Georgescu cu mâinile încătuşate la spate

Potrivit unor surse judiciare, în baza unei decizii a Curţii de Conturi a României, au fost reevaluate 452 de dosare de despăgubire de la ANPR şi s-a constatat că 94 de dosare au fost supraevaluate cu 20%. Faptele s-au petrecut în perioada în care Indrig Zaarour era preşedinte al Autorităţii, Theodor Nicolescu era vicepreşedinte, iar Horia Georgescu era secretarul Comisiei de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul ANRP.

Indrig Zaarour este a doua şefă ANRP intrată în vizorul DNA, după Codruţa Dumitrean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ