Fosta soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, audiată în dosarul lui Remus Truică

| 14 dec, 12:59

Ioana Valmer, fosta soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, a fost chemată să depună mărturie în dosarul retrocedărilor ilegale, în care afaceristul Remus Truică a fost plasat în arest la domiciliu, relatează România TV.

Ioana Valmer, fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, apare ca martor în dosarul lui Remus Truica.

Aceasta este una dintre persoanele cu care Printul Paul nu are voie sa ia legatura, informeaza România TV. Ioana Valmer este notarul care a perfectat mai multe tranzactii imobiliare, dupa momentul la care a fost retrocedata ferma Baneasa catre Printul Paul.

Dupa ce ferma Baneasa a intrat in posesia Printului Paul, terenul a fost parcelat si vandut, astfel incat sa se piarda urma celor care au reusit sa puna mana pe acea suprafata de teren. Este vorba despre mai multe tranzactii suspecte, in conditiile in care au fost luate credite cu acte false.

Cei implicati in acest dosar au incercat sa eludeze toate taxele notariale, pentru ca in momentul tranzactiei ar fi trebuit sa plateasca 6,5 milioane de euro, insa au asteptat un moment prielnic, cand toata taxele notariale au scazut. Practic, terenul nu mai era evaluat la 1.000 de euro metru patrat, ci la 54 de euro pe metru patrat si taxele au fost de 20 de ori mai mici. Toate aceste lucruri vor trebui sa fie explicate la DNA de fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ