Fostul consilier al lui Băsescu, IPOTEZĂ BOMBĂ în cazul lui Ponta

| 09 iun, 09:37

Fostul consilier al lui Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, este de părere că Ponta ar fi demisionat încă de vineri, dar sistemul nu îl lasă pentru că nu i-a găsit un înlocuitor.

„Dacă ar fi fost după Ponta, ar fi demisionat încă din noiembrie anul trecut. Ar fi făcut-o și vineri, fără ezitări, după cum îi și sugerase lui Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene. Tăria psihică, rezistența la presiune nu sunt punctele sale forte. Când cade, se prăbușește. SISTEMUL, însă, nu îl lasă. Pentru că încă nu i-a găsit înlocuitor, dar și pentru că își dă seama că lovitura dată lui Ponta îi vizează pe ei, pe sforarii din umbră. Nu este nici pe departe prima lovitură pe care o încasează, dar se tem că ar putea fi cea fatală. Se tem că momentul luptei decisive, pe care o simt de ceva vreme apropiindu-se din ce în ce mai mult, a venit”, notează Sebastian Lăzăroiu pe pagina de socializare.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, prezicere ŞOC pentru Băsescu după acuzaţiile DNA la adresa lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ