Fostul șef al SRI, denunțat în dosarul ANRP

| 09 apr, 16:05

Dosarul ANRP a fost trimis în instanță de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție! Printre numele care apar în rechizitoriul procurorilor se află și cel al fostului șef al SRI, Costin Georgescu.

”La data de 03.04.2015, VIŞOIU GHEORGHE a formulat un denunţ în care a susţinut că în perioada în care îşi desfăşura activitatea în Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, a observat mai multe persoane, printre care COSTIN GEORGESCU şi HONORIUS PRIGOANĂ, unele dintre ele având interese în soluţionarea anumitor dosare, în compania directorului PRIBOI MIHAI SEPTIMIU.”, se arată în rechizitoriu.

”Eu am încercat să recuperez un teren de lângă Craiova. Aveam a 6-a parte dintr-un teren al părinților care avea două hectare. A venit cineva la mine să îmi propună să mă ajute cu ANRP. Dar, pe Vișoiu nu îl cunosc.”, a spus Costin la un post de televiziune.

Citeşte şi:  INCENDIAR! Laura Codruţa Kovesi îl contrazice pe Florian Coldea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ