Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, susţine că a absolvit un curs al Academiei SRI fără a se prezenta

| 18 oct, 13:37

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, miercuri seară, că a absolvit un curs al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” fără a se prezenta la cursuri, primind diploma acasa. Academia face anchetă după declaraţiile parlamentarului.

"Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii în 2013, un curs posuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) s-a autosesizat pentru a verifica condiţiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici", transmite Academia de Informaţii printr-un comunicat de presă.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat, marţi seara, la postul public de televiziune, că a primit o diplomă de la SRI, fără a fi participat la cursurile Academiei Naţionale de Informaţii. Fostul ministru a precizat că nu a mers personal să ridice acea diplomă, ci că „i-a adus-o cineva”, o persoană pe care nu o cunoştea.

"Mi-au dat-o, a fost un master sau curs postuniversitar, nu ştiu ce o fi fost. (...) Nu m-am dus să o iau, mi-a adus-o cineva. (...) Nu îl cunoşteam", a spus Teodorovici marţi seara.

Tag-uri: teodorovici
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ