Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, semnal de alarmă după declaraţiile generalului (r) Dumbravă

| 16 apr, 13:23

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir reacţionează dur la afirmaţiile generalului (r) Dumitru Dumbravă, fost şef al juridicului SRI, despre cazul primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Dumbravă l-a criticat pe Cozmin Guşă pentru că l-a prezentat pe Gutău ca pe o victimă a abuzurilor din justiţie, fără să menţioneze toate problemele penale ale acestuia. Mesajui celui care a lansat ideea justiţiei - câmp tactic pentru SRI este plin de insinuări despre diverse personaje. În replică, Dragomir vede afirmaţiile lui Dumbravă ca pe un autodenunţ şi consideră că generalul în rezervă reprezintă un pericol chiar pentru SRI.

"Auto-denunţul lui Mitică

Dumbravă îşi dă arama pe faţă.

Iată auto-denunţul unui frustrat:

Ne arată el ce dosare sunt, ce informaţii, cine e vinovat şi cine e inocent (vorba aia "las că ştim noi"), cum trebuie judecate, de cine şi în ce fel, cine e incompatibil, cine e de la "est" sau de la vest (se vede că nu a lucrat niciodată muncă adevărată de informaţii) şi ce "ştie" el.

Acum înţelegem foarte bine cum lucrau ei în câmpul tactic şi cum decideau ei ce şi cum.

Câteva precizări:

1. Omul e atât de frustrat încât prevăd că se va auto-detona cu splendoare.

2. Dacă ăsta a fost general, nu vă lăsaţi păcăliţi de el. Vă rog să mă credeţi că nu toţi generalii sunt aşa. În toate serviciile noastre, sunt şi oameni de mare calitate.

3. Băiatul ăsta, în dorinţa sa de răzbunare şi de atacare a serviciului, prezintă un risc contra-informativ grav.

4. Ca să vedeţi cine îndrăzneşte să vorbească de cine: Mircia Gutău chiar a făcut lucruri pentru oameni în viaţa asta. Mergeţi la Vâlcea şi vedeţi cu ochii voştri. Mitică a păpat salariul statului ca un furăcios (plagiat) şi a cărat în geantă nişte plicuri galbene. Asta e tot ce a făcut el pentru ţară.

5. Din diferite motive, pe care nu le voi explica aici, factorul politic îl acoperă pe Dumbravă oprind declasificarea audierii sale de la Comisia SRI. Am adresat acum 4 luni o scrisoare deschisă domnului Manda şi Directorului Hellvig. Fără răspuns până azi. Românii (abuzaţi sau ne-abuzaţi) au dreptul să ştie, să înţeleagă cine ne-a adus în starea în care suntem astăzi.

În rest, să îi urăm cu toţii, în cor, succes lui Dumbravă: zi-le Mitică, aşa cum le zici tu nu le mai zice nimeni.

O duminică binecuvântată tuturor.

Later edit. Dacă Mitică e atât de tare în gură, deştept "epistemic", bun şi curat, să vină la Vâlcea la anul să candideze împotriva lui Gutău", scrie Daniel Dragomir pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ