Fostul primar general Ştefănel Marin: Mulți nori negri s-au strâns astăzi deasupra Bucureștiului...păcat

| 25 noi, 21:40

Fostul primar general interimar al Bucureștiului Ștefănel-Dan Marin a scris un mesaj pe Facebook după ce a fost înlăturat din funcţie de consilierii CGMB.

"A fost un vis frumos.....acela in care mai marii lideri politici ai Bucurestiului fac ceva util pentru oameni,acela in care se facea ca oamenii din administratia publica nu aveau contacte cu mediul de afaceri,acela in care cineva spune "STOP" furtului din banul public si este apreciat,acela in care jocurile politice se fac in interesul cetateanului si nu in interesul pușculiței de partid,acela in care oamenii simpli ajung in varful administratiei...a fost doar un vis ca lucrurile pot fi normale...multi nori negri s-au strans astazi deasupra Bucurestiului...pacat!", a scris Stefanel Dan Marin pe Facebook.

Citește și:  Capitala are un nou primar general interimar: Răzvan Sava

Consilierii din CGMB au revocat, marţi, hotărârea prin care Dan Ştefănel Marin a fost numit primar general interimar. Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, după ce a fost numit viceprimar în locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. Celălalt viceprimar, Dan Darabonţ (PSD), a anunţat că partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. După desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, poziţia de viceprimar lăsată vacantă de cel dintâi.

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei în 15 septembrie, după ce instanţa a decis definitiv arestarea preventivă a acestuia, pentru luare de mită. Recent, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată, acesta fiind în arest la domiciliu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ