Fostul şef al CNAS, Lucian Duţă, prins de radar cu o viteză de aproape 170 km/h

| 10 aug, 2013

Fostul şef al CNAS, Lucian Duţă, a fost surprins de echipajele radar în timp ce rula cu o viteză mult peste limita legală pe Autostrada Soarelui. Radarele instalate pe A2 l-au surprins gonind cu 167 km/h, iar în zona staţiei de taxare de la Feteşti poliţiştii l-au tras pe dreapta şi l-au sancţionat.


Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări Sociale, Lucian Duţă, a depăşit cu mult limita maximă de viteză pe autostrada Soarelui, fiind înregistrat de aparatele radar cu o viteză de 167 km/h. Poliţiştii rutieri care  supravegheau traficul pe A2 l-au oprit în zona staţiei de taxare de la Feteşti şi l-au amendat cu suma de 920 de lei.

Acesta a fost amendat atât pentru depăşirea limitei maxime de viteză, cât şi pentru neprezentarea actelor maşinii.  "Am o problemă cu tata, care este bolnav", a declarat Lucian Duţă, care a semnat procesul verbal fără a avea obiecţii.

Dacă plăteşte amenda în termen de 48 de ore cuantumul acesteia se va înjumătăţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ