Fostul şef al SIE: Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii

| 29 sep, 2014

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Cătălin Harnagea, susţine că Traian Băsescu a fost colaborator la Securităţii.

Cătălin Harnagea califică drept "grotesc" faptul că preşedintele Traian Băsescu vorbeşte de ofiţeri acoperiţi în rândul prezidenţiabiilor.

"Noi am avut un preşedinte al României, fost colaborator al Securităţii. Domnul Băsescu a fost colaborator al Direcţiei a 4-a şi a fost şi preşedintele României. Să vii acum, în anul 2014, sa spui tu, care ai fost totusi... ai dat rapoarte, unele care se găsesc, unele care nu se găsesc, tu care ai fost colaborator al Securităţiii, asta mi se pare ceva grotesc", a declarat fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea la Antena 3.

Citeşte şi: “Ofiţerul acoperit” şi preşedintele care a luat-o pe câmpii

Pe de altă parte, Harnagea a arătat că Traian Băsescu poate cere lista cu ofiţerii acoperiţi ai serviciilor secrete pentru că legea îi permite şefului statului să aiba acces la informaţii cu caracter secret.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 2014
miron
http://www.opinia1.ro/primul-carmaci-al-tarii/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ