Fostul vicepreşedinte şi secretar general al PDL Ioan Oltean, audiat la DNA

| 04 iun, 12:35

Fostul vicepreşedinte şi secretar general al PDL Ioan Oltean, deputat de Bistriţa-Năsăud, este audiat joi la DNA Oradea, anunţă România TV. Acesta ar fi audiat în dosarul vicepreşedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss.

Ioan Oltean a venit însoţit de avocatul său şi nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA Oradea.

Magistraţii Tribunalului Bihor au hotărât, miercuri, ca vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Kiss Alexandru, lider al organizaţiei judeţene a UDMR, să fie cercetat sub control judiciar, respingând cererea de arest preventiv depusă de procurorii DNA.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru SORIN OPRESCU. Consilierul personal a fost REŢINUT de DNA

Kiss Alexandru este cercetat cu privire la săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor, în formă continuată (patru infracţiuni), abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, luare de mită şi trafic de influenţă, în formă continuată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 13:10
vegetarianul pufos
este tipul caruia ii placea sa inghita broaste?
furnizorii de alimente pentru beciurile domnesti sa fie atenti si pe faza
este posibila o licitatie..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ