Fotbal: Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa în 2015

| 04 ian, 18:46

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european în anul 2015, pe parcursul căruia a reușit să înscrie 57 de goluri în 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de club, Real Madrid, și selecționata națională.

Starul lusitan a fost, de altfel, singurul jucător care a realizat o medie de un gol pe meci anul trecut, reușind să-l devanseze pe marele său rival, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), autorul a 52 de goluri în 62 de meciuri, precum și pe polonezul Robert Lewandowski, jucătorul lui Bayern Munchen, care a trimis de 49 de ori balonul în poartă, în 58 de partide disputate, precizează cotidianul spaniol AS.

Cristiano Ronaldo a marcat cele mai multe dintre golurile sale (54) pentru Real Madrid, în timp ce pentru reprezentativa Portugaliei a punctat de 3 ori.

Lionel Messi a înscris, la rândul său, 48 de goluri pentru Barca și alte 4 pentru selecționata Argentinei.

De menționat că atacantul uruguayan Luis Suarez a marcat același număr de goluri ca și Messi pentru FC Barcelona (48), însă nu a reușit să înscrie niciunul pentru naționala țării sale pe parcursul lui 2015. Tridentul "azulgrana" este completat de brazilianul Neymar, cu 45 de goluri.

Colegii lui Cristiano Ronaldo din atacul lui Real Madrid, francezul Karim Benzema și galezul Gareth Bale, au marcat la rândul lor 25, respectiv 19 goluri în 2015, adaugă sursa citată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ