Foto: Cu ce maşină defila în urmă cu 10 ani Cătălin Botezatu

| 23 noi, 2013
Cum arăta şi cu ce se plimba unul dintre cele mai mondene personaje de după 1990, designerul Cătălin Botezatu.
Obiectiv.info face o incursiune în timp pentru a vedea cum arătau şi ce maşini conduceau, în urmă cu 10 ani, persoanele considerate atunci şi acum VIP-uri.
1. Cătălin Botezatu - posesor de Volkswagen Touareg
- În urmă cu aproape 10 ani designerul Cătălin Botezatu schimba maşinile precum modelele din prezentările sale. Cătălin Botezatu era mândru de maşina sa de teren.

2. Cristian Pîrvulescu, preşedinte Pro Democraţia - Dacia Supernova
- Cristian Pîrvulescu, preşedintele organizaţiei Pro Democraţia, era fidel mărcii autohtone Dacia. De altfel, cunoscutul politolog declara în presa vremii că: " sunt foarte mulţumit de maşina pe care o conduc" .
3. Dan Helciug, Spitalul de Urgenţă - Skoda Octavia
- Solistul de la trupa Spitalul de Urgenţă, Dan Helciug, exersa celebrul refren "trăiască berea" pe capota maşinii sale, o Skoda Octavia neagră.

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2013
iulia
masina Botezatu
http://infoinsider.ro/2011/10/17/paparazzi-catalin-botezatu-in-vizita-de-lucru-la-poiana-brasov-filmeaza-pentru-next-top-models/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ