FOTO INCREDIBIL! Mesajul extraterestru de pe Marte

| 30 iul, 2014

Figura de pe Marte, cum este ea cunoscută, a ajuns oficial în analele istoriei conspirației în 1976, când nava spațială Viking 1 parcurgea, pentru a 35-oară, o rotație pe orbită în jurul planetei roșii.

În timp ce făcea fotografii ale unei regiuni deșertice numite Cydonia, la o altitudine de circa 1600 km de suprafața marțiană, Viking 1 a înregistrat pe peliculă o imagine extrem de neobișnuită, o formă geografică ce se întindea pe 1,5 km semăna cu vederea frontală a unei fețe umane sau, cel puțin, a unei fețe de umanoid. În cele două imagini, figura pare într-adevăr să aibă ochi, nas și gură.

Deși NASA a afirmat că fotografia reprezintă doar un efect de lumină pe o formațiune geologică naturală, doi specialiști în computere fără nici o legătură cu NASA, Vicent DiPetro și Gregory Molenaar, au mărit digital imaginile folosind tehnici pe computer concepute de ei.

CITEȘTE ȘI: ÎNSCENAREA APOLLO! Cum ne-au făcut americanii să credem că au ajuns pe Lună

 

Au găsit detalii și mai uimitoare, ochii feței respective păreau să aibă pleoape, strania față părea să aibă o gură plină de dinți și chiar o chică de păr. Cercetătorul Hoagland i-a depășit pe colegii lui prin faptul că a distins mult mai multe detalii în aceste fotografii.

Hoagland a pretins că vede ruinele unui oraș, înconjurat de piramide lungi de o milă, mărginite de o formațiune similară cu o fortăreață, ca un fagure pe mai multe etaje împărțită în două părți de un bulevard principal și îngrămădită în jurul unei piețe centrale.

Un oraș întreg construit pe Marte, cu precizia unui Maestru Arhitect, explică Hoagland. El susține că toate unghiurile-cheie din oraș și un obiect cu cinci laturi indicau fața umană. Situarea altor puncte de reper păreau să aibă legătură cu răsăritul de soare pe Marte, în cursul solstițiilor de vară și de iarnă.

CITEȘTE ȘI:  Un semnal MISTERIOS din spaţiu, detectat de NASA. Astronomii nu au nicio explicaţie

 

În 1990, Hoagland susținea că a descoperit serii complexe de structuri geometrice al căror scop pare să fie de a ne introduce într-un set de ecuații ce deschid o perspectivă complet nouă asupra fizicii. Hoagland o numește fizica hiperdimensională, care, după cum explica el revistei OMNI, oferă o legătură fundamentală între cele patru forțe ale naturii și, de asemenea ar putea să ne ofere posibilitatea de a face lucruri grozave, cum ar fi să ne alimentăm cu energie dintr-o altă dimensiune.

Hoagland susține că între piramidele de pe Marte și cele din Egipt există legături, pentru a-și justifica teoria. Astfel, s-ar putea ca masiva sculptură să fie un panou de afișaj ceresc realizat pentru a ne informa că vechii astronauți extratereștrii au creat o bază pe Marte, i-au răpit pe strămoșii noștri pe scara evoluției ducându-i pe Marte. Au creat o rasă hibridă extrateresto-umani extrem de inteligenți după care i-au adus pe pământ, îndrumându-i și monitorizându-i în permanență.

NASA în continuare ascunde dovezi, fotografii și chiar își sabotează propriile misiuni cum a făcut cu sonda Mars Observer. Chiar înainte de a intra pe orbită în jurul Planetei Roșii, Mars Observer a încetat brusc să mai transmită semnale spre Pământ.

 

CITEȘTE ȘI: O explicaţie INCREDIBILĂ pentru dispariţia zborului 370 Malaysia Airlines conectată cu WTC

După eforturi lipsite de succes de a readuce la viață sonda devenită în mod subit mută, NASA a trebuit să distrugă sonda pentru a păstra secretul asupra a ceea ce se fotografiase pe Marte. S-a invocat eșecul misiunii prin lipsa de combustibil.


Sursă: efemeride.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ