FOTO Interzis celor slabi de înger. S-a născut bebeluşul CICLOP, lumea îl consideră o creatură ANTICRIST

| 01 iul, 2014

Un bebelus cu un singur ochi si fara nas, ce aduce aminte de imaginea miticilor ciclopi, s-a nascut in India, uimind comunitatea medicala locala. Copilul nu a supravietuit, insa, decat o zi.

Doctorii au fost socati cand i-au facut cezariana Veenei Chavan, o femeie in varsta de 34 de ani. Prof. Dr. Ashok Anand, ginecolog la spitalul unde a nascut aceasta, a spus ca bebelusul suferea de ciclopie, o malformatie congenitala care consta in dezvoltarea unui singur glob ocular sau contopirea celor doua orbite.

O analiza facuta in cea de-a 32-a saptamana de sarcina a scos la iveala ca bebelusul era hidrocefalic, adica in creierul lui se acumula apa. Medicii au vrut sa faca o interventie intrauterina, pentru ca stiau ca bebelusul nu avea sanse sa dezvolte normal, insa stadiul avansat al sarcinii nu le-a permis acest lucru.

Veena Chavan nu a fost lasata sa-si vada bebelusul nascut cu malformatia cumplita. “Esta a treia mea sarcina. Am pierdut celalalt copil din cauza unor probleme aparute in timpul sarcinii. Mi s-a spus ca bebelusul meu avea apa in creier, dar nu m-am asteptat ca el sa se nasca doar cu un singur ochi si fara nas”, a povestit, in lacrimi, femeia, potrivit stirileprotv.ro. Singurul copil al Veenei este o fetita de opt ani.

In mod surprinzator, acest tip de ciclopie apare o data la 250 de embroni si este cauzata in majoritatea cazurilor de o mutatie genetic, insa alcoolismul si diabetul mamelor pot sa duca, de asemenea, la aparitia malformatiei. Insa, de obicei, acesti fetusi nu ajung sa se nasca.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ