Prima Doamnă, Carmen Iohannis, fotografiată într-o ipostază inedită

| 05 dec, 2014

Dacă în campania electorală Klaus Iohannis era preferat pentru ”selfie-uri” și fotografii de arătat prietenilor, rezultatul alegerilor a atras atenția și asupra celei care, în câteva zile, va deveni oficial prima doamnă.

Prin urmare, Carmen Iohannis, soția președintelui ales, este rugată tot mai des să accepte fotografii alături de cei care o admiră. Printre cei care profită de notorietatea în creștere a primei doamne este și Luciano, un hair-stylist cunoscut în Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.

Tag-uri: carmen iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

22 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 15:35
OZVKnWqwqX
FcxRR zkn iOcz
cox business service assurance plan online essay writer best buy case study swot
09 ian, 11:02
drako
saturare
de fapt cred ca lumea s-a cam saturat de aparitiile cu prima doamna si cu preamarirea ei> Frumoasa? nu,poate draguta...dar de ce sa nu lingusim!!! ori ce am zice are o varsta care nu mai incadreaza mini si cu asta basta!
30 dec, 2014
Alex Dupont
O doamna "draguta"?
Ma, fratilor, m-ati turbat cu "o doamna draguta"! pai, daca prima Doamna a unei tari accepta calificative precum "draguta, are picioare faine, are trup misto, e buna", toate scrise pe Facebook si pe Net, asta spune volume despre caracterul nu prea "Lady-like" al primei Doamne. Putin respect de sine, putina demnitate, mai cu seama ca e profa de meserie. Stim ca-i placea sa se dea in stamba cu elevii de liceu, dara acum gata, soro, reprezinti Romania, nu-ti mai etala picioarele, ca nici nu prae ai cu ce impresiona. Etsi totusi la o varsta cand o femeie are ceva prioritati, privind fizicul si psihicul...Vai de capul nostru...
03 ian, 08:02
Titi Radulescu Titi Radulescu
foarte corect si de bun simt domnule alex.
08 ian, 15:16
ana
mai de graba as fi dat un like...
28 dec, 2014
denisa
locuri de munca pentru toata lumea!!!
Locuri de munca pe timp de criza!
Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi!
Detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
25 dec, 2014
mihai
Ce e rau in a face o poza cu o doamna draguta ?Sunteti jurnalisti fara valoare ,nu suntem tampiti .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ