FOTOGRAFII DE COLECŢIE. Cine au fost bărbaţii din viaţa Oanei Mizil până la Marian Vanghelie

| 12 mar, 15:56

Oana Mizil a fost audiată, joi, de procurorii DNA într-un dosar în care există suspiciuni de efectuare a unor operaţiuni de comerţ incompatibile cu funcţia.

Oana Mizil era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management și la patru magazine din București, având ca scop obținerea de foloase. Anchetatorii urmează să stabilească dacă deputatul PSD va avea calitatea de suspect în acest caz.

Oana Niculescu Mizil a venit la DNA în baza unui mandat de aducere.

"Nu este nimic adevărat. Am auzit şi eu... Nu am făcut nicio afacere. Nu am ştiut nimic", a declarat Oana Mizil, la sosirea la Direcţia Naţională Anticorupţie. Ea a specificat însă că va da mai multe detalii, când se va încheia audierea.

În dimineața zilei de joi, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul lui Marian Vanghelie și la primăria Sectorului 5, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2007 – 2015.

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil formează un cuplu  din 2012 după ce senatoarea PSD a divorţat de afaceristul libanez Jimmy Tohme. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 14 ani.

Citeşte şi: Oana Mizil, MESAJ ÎNDUIŞĂTOR pentru Marian Vanghelie înainte de a fi dusă la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ