FOTOMODEL şi VEDETĂ din România, declaraţie ŞOCANTĂ: "Nu mai ŞTIU tabla înmulţirii"

| 16 iun, 11:21

Fetele focoase care apar în platourile tv au fost acuzate de multe lucruri, dar n-am fi spus niciodată că există cineva care să nu știe tabla înmulțirii.

Invitata la o emisiune, vedeta a fost facuta de tot rasul in momentul in care Adriana Bahmuteanu a intrebat daca stie tabla inmultirii.

Beatrice Tican n-a reușit să potrivească nici măcar un calcul simplu. ”Cât fac 8x6?”, a fost prima întrebare a Adrianei Bahmuțeanu, dar Beatrice nu a dorit să răspundă.

Nici urmatoarea intrebare nu a fost pe placul fotomodelului, intrucat nu a stiut sa raspunda iar raspunsul a fost unul halucinant.

Simțind că se face de râs dacă evită astfel de răspunsuri banale, bruneta n-a mai stat pe gânduri și a fost categorică la următoarea întrebare. ”Cât fac 3x8?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 13:25
sofia
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem!
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ