Frankfurt Motor Show 2015: Goana către mașina-robot

| 11 sep, 21:40

BMW Seria 7, Jaguar F-Pace, Mercedes-Benz S-Class Cabriolet, Toyota Prius sau Volkswagen Tiguan sunt doar câteva dintre exponatele care, pe lângă noi platforme, motoare, transmisii sau artificii de design, vor încerca să atragă clienți prin tehnologia prezentă la bord. Conectivitatea și chiar condusul autonom au devenit elemente pe care mizează majoritatea producătorilor auto.

Expoziția auto de la Frankfurt (IAA) este aproape de debut. Începând de marți, 15 septembrie, specialiștii din industrie și jurnaliștii vor avea acces în halele largi, împrăștiate pe o suprafață de 230.000 mp, aproape cât 33 de terenuri de forbal alăturate. Conform organizatorilor, ediția din acest an, a 66-a, va găzdui nu mai puțin de 1.103 companii expozante din 39 de țări. Așa cum era de așteptat, 60% din suprafață este ocupată de firme germane. La Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) 2015 vor fi dezvăluite celor interesați nu mai puțin de 210 premiere mondiale, multe dintre acestea aparținând companiilor producătoare de sisteme și componente auto. Pe lângă acestea, standurile vor găzdui 26 de premiere europene și alte 30 germane.

Mult mai importante decât aceste date statistice sunt însă noile vehicule care vor ajunge pe piața europeană la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2016. Și aici vorbim despre modele precum Alfa Romeo Giulia, Audi A4, Bentley Bentayga, BMW Seria 7, Dacia Duster Edition 2016, DS4, Ferrari 488 Spider, Fiat Aegea, Hyundai Elantra sau Infiniti Q30. Și nu am ajund decât până la litera „I”...

Citeşte mai departe AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ