Fratele lui RADU MAZĂRE a demisionat din PSD

| 22 feb, 14:58

Fratele primarului Constanței, senatorul Alexandru Mazăre, a demisionat din PSD.  Acesta a declarat că nu se mai regăsește în actula politică a partidului condus de Victor Ponta.

„După ce am pierdut alegerile, actuala conducere trebuia să își depună mandatul și să organizeze un congres”, a spus Alexandru Mazăre.

Acesta a spus că înainte de a lua această decizie s-a consultat și cu fratele său, dar nu a dorit să spună și care a fost părerea lui Radu Mazăre.

„Este decizia mea”, a subliniat senatorul.

Alexandru Mazăre a mai anunțat că se va alătura structurii politice constituite de Mircea Geoană. Acum o săptămână, Radu Mazăre a spus și el că Ponta trebuia să demisioneze de la conducerea PSD.

„Dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta sau pentru eşecul lui Dragnea. Eu, dacă aş pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş arăta spre cei care sunt şefi de organizaţii mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea”, a declarat Mazăre.

Citeşte şi: ATAC asupra unui vicepreşedinte PNL, după ce s-a plâns de salariu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 20:40
liviuioan
--HALALA MISTOCAREALA--
muschi TIGANESC cu mazare decojita stropita copios de spuma marii in rada portului....dabulenii nu livreaza pepeni , iarna pentru desert--banii de la sere e plecati .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ