Funar va ataca lista depusă de Vadim Tudor la europarlamentare

| 27 mar, 2014

Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anunţat, joi, că va contesta la Tribunalul Bucureşti lista depusă în numele PRM de 'persoana fizică Vadim Corneliu Tudor', după ce a depus miercuri seară la BEC lista de candidaţi pentru europarlamentare.

"În seara zilei de 26 martie a.c., la ora 22,15, delegaţia Partidului România Mare a depus la Biroul Electoral Central listele cu cei 209.763 susţinători ai candidaţilor pentru alegerile din 25 mai a.c. pentru Parlamentul European. Preşedintele Biroului Electoral Central a semnat pentru primirea centralizatorului listei de susţinători ai PRM şi a celor 39 de candidaţi ai Partidului România Mare pentru alegerile europarlamentare. (...) În cursul zilei de 28 martie a.c., Partidul România Mare va contesta la Tribunalul Bucureşti lista ilegală de candidaţi propusă de către persoana fizică Vadim Corneliu Tudor în numele PRM, partid din care acesta a fost exclus la data de 27 iulie 2013 de către Congresul Extraordinar de la Alba Iulia', a menţionat Gheorghe Funar, conform Agerpres.

Potrivit lui Funar, 'numitul Vadim Corneliu Tudor a sfidat prevederile Legii nr.33/2007 şi refuză să respecte hotărârile judecătoreşti definitive şi executorii pronunţate de către instanţă care au stabilit ca el nu mai este preşedinte al Partidului România Mare din 20 iulie 2013'.

Pe primele 10 locuri din lista de candidaţi depusă de Gheorghe Funar figurează politologul Golban Radu Eugen, prof.dr. Bălan Angela Mihaela, prof.univ.dr. Coja Ion, jurist Asaftei Ion, conf.univ.dr. Militaru Ioana Nely, economistul Apostol Gheorghe Marius, ing. Zamfir Ciprian, ing. Sadici Octavian, ing.ec. Nicoară Ioan Dan şi prof.dr. Brudaşcu Dan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ