Funcția îl constrânge pe Iohannis să participe la Ziua Națională - un eveniment care nu i-a plăcut niciodată

| 27 noi, 2014

Cuiul lui Pepelea, care-i ține pe toți cu sufletul la gură este lipsa de interes a lui Klaus Iohannis, care n-a participat niciodată cât a fost primar – cu excepția anului trecut- la Ziua Națională, așa cum l-a acuzat înainte de a câștiga cursa prezidențială vicepreședintele PLR, Sorin Ilieșiu.

Atât susținătorii cât și criticii preşedintelui ales, Klaus Iohannis, așteaptă cu interes crescut evenimentul pregătit de autoritățile locale la Alba Iulia, în 1 Decembrie, de Ziua Naţională. Unii cu inima strânsă, alții cu capsa pusă, dar și unii și ceilalți mai interesați de reacția noului președinte decât de programul variat ce se va întinde pe durata a trei zile, care va cuprinde, printre altele, o paradă militară, concerte, spectacole de lasere şi focuri de artificii.

Alături de situația averii personale, implicarea edilului Iohannis de-a lungul timpului în sărbătorile naționale organizate la Sibiu a rămas unul din punctele de conflict, nerezolvate ale campaniei electorale. Mai în glumă, mai în serios, până la urmă unul a câștigat și celălalt a pierdut cursa prezidențială, dar curiozitatea românilor a rămas tot nesatisfăcută.

Citeşte şi: Domnule Iohannis, reacționați?

Cuiul lui Pepelea, care-i ține pe toți cu sufletul la gură este lipsa de interes a lui Klaus Iohannis, care n-a participat niciodată cât a fost primar – cu excepția anului trecut- la Ziua Națională, așa cum l-a acuzat înainte de a câștiga cursa prezidențială vicepreședintele PLR, Sorin Ilieșiu: ”Klaus Johannis nu a participat niciodată la Ziua Unirii, pe 1 decembrie. În 14 ani, el nu a fost niciodată la Ziua Națională a României. Cum vrea să ajungă Peședintele României? E o rușine!”, a declarat Ilieșiu, la România TV.

Rușine sau nu, s-a spus că edilul Sibiului s-a raportat cu aceeași indiferență și la Ziua Tricolorului, dar, în același timp Ion Coja a consemnat pe site-ul său și o performanță care ar fi de-a dreptul hilară dacă nu ar fi atât de tristă. Cunoscutul profesor și apărător al românismului, Ion Coja nu-l poate ierta pe fostul primar Klaus Iohannis pentru că în urma unei retrocedări i-a evacuat biblioteca conținând o unică și valoroasă colecție personală, pentru ca în acel spațiu să funcționeze ulterior o toaletă publică ce deservea vreo două terase din zonă.

Citeşte şi: Singura șansă a lui Iohannis să iasă cu obrazul curat din dosarul cu ANI

Dar profesorul Coja mai consemnează cu același prilej și povestea librăriei ”Mihai Eminescu”, din imediata vecinătate: ”Când vorbesc de spaţiul închiriat băncii austriece, nu înseamnă că mă refer la spaţiul în care am avut eu biblioteca, ci de cel alăturat şi cu o suprafaţă mult mai mare, unde funcţionase librăria „Mihai Eminescu”.

Eram perete în perete cu librăria, aceasta fiind evacuată de către Iohannis, sfidător, chiar de ziua poetului naţional, în 15 ianuarie 2001! Spaţiul în care am avut eu biblioteca a fost închiriat de Iohannis pentru un W.C., care deserveşte vara două terase-cârciumi de pe stradă, deci pot spune fără rezerve că este un c*****r, din moment ce face bani până şi din necesităţile fiziologice ale oamenilor. Acesta-i adevăratul Klaus Iohannis, primarul capitalei culturale europene din anul 2007, acesta-i „omul” care din lăcomie a sacrificat o librărie şi o bibliotecă, înlocuindu-le  cu o bancă şi o budă, doar ca să câştige el bani, cât mai mulţi bani!” a scria profesorul Ion Coja la 26 februarie 2013, pe ioncoja.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
ion
Ca nu i-a placut acest eveniment niciodata e DOAR IN MINTEA VOASTRA BOLNAVA CARE SCRIETI LA COMANDA VARANULUI PUSCARIAS !
27 noi, 2014
cantautor
secretar de partid,ultranationalist,neaga holocaustul
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ion Coja

Ion Coja (n. 22 octombrie 1942, Constanța) este un lingvist român, publicist și scriitor, militant politic ultranaționalist. El pretinde că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial[1] pe teritoriul României nu a existat un Holocaust.

A fost secretar PCR al Universității București.[2] A fost ales senator în legislatura 1992-1996, pe listele partidului PDAR în județul Constanța. Este conferențiar la Facultatea de Litere de la Universitatea din București[3] unde ține un curs de lingvisticǎ generală.

Ion Coja neagă Holocaustul petrecut pe teritoriul României și susține teza originii evreiești a președinților României Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.[
27 noi, 2014
cantautor
ptr Lolafrigida
instantele stabilesc drepturile de proprietate..
primarul pune in executare sentinta definitiva si irevocabila
asa cum e si cu deciziile ANI,dupa ce devine definitiva poti ramane tu fara servici la stat...
nu e greu sa intelegi,doar nu esti robot...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ