Funeralii de 4,3 milioane de euro

| 25 apr, 2013

Funeraliile fostului premier britanic Margaret Thatcher i-au costat pe contribuabilii britanici circa 4,3 milioane de euro, echivalentul a 3,6 milioane de lire sterline.

O estimare realizată de Downing Street informează că funeraliile fostului premier Margaret Thatcher au costat în jur de 3,6 milioane de lire sterline.Şi asta în condiţiile în care o parte din cheltuieli, cum ar fi cele legate de pompele funebre şi florile, au fost suportate de familia "Doamnei de Fier".

Numai mobilizarea forţelor de securitate suplimentare a costat statul circa 1,1 milioane de lire, iar ceremonia de la catedrala St.Paul şi reuniunea care a urmat, inclusiv tipărirea şi trimiterea invitaţiilor, au costat circa 500.000 de lire, conform Agerpress.

Margaret Thatcher a decedat la 8 aprilie, la vârsta de 87 de ani, şi a fost condusă pe ultimul drum de peste 2300 de invitaţi şi 4000 de poliţişti.

Înainte de eveniment, presa britanică estima "nota de plată" la circa 10 milioane de lire.

 

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ