Fuziune PNL-PDL. Emil Boc nu va participa la fuziunea PDL cu PNL, pe care o critică

| 23 iul, 2014

Fuziune PNL-PDL. Fostul preşedinte al Partidului Democrat Liberal (PDL), Emil Boc, a anunţat, miercuri, că nu va participa la Congresul de fuziune dintre PDL şi Partidul Naţional Liberal (PNL).

Fuziune PNL-PDL. El a declarat, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa soluţia este alianţa, nu fuziunea.

'Îmi păstrez acelaşi punct de vedere negativ cu privire la topirea PDL în PNL şi nu voi participa la Congresul de fuziune, dar sunt un susţinător categoric al Dreptei pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă, cu un candidat care să îl bată pe Victor Ponta în turul doi. Eu am rămas la punctul de vedere că alianţa este soluţia pentru aceste alegeri şi nu fuziunea prin absorbţie', a menţionat Emil Boc.

El s-a referit şi la fuziunea Forţei Civice cu PDL, pe care o consideră 'incoloră, inodoră', dar şi la posibila candidatură a Monicăi Macovei la prezidenţiale, spunând că procedural nu se mai poate face nimic, deoarece PDL şi-a desemnat deja un candidat.

CITEŞTE ŞI Fuziune PNL-PDL. S-a stabilit numele noii alianţe

Colegiul Director Naţional al PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu partidul Forţa Civică, a anunţat liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, luni, la finalul şedinţei CDN la care a participat şi preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu. Vasile Blaga a adăugat că în cadrul aceleiaşi reuniuni au fost aprobate cu unanimitate de voturi 'protocolul de fuziune prin comasare dintre PDL şi PNL, statutul noului partid şi programul politic'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 2014
IZAURA
BĂI BOULE
LIMBRICUL DE LA CLUJ NU-I DE ACORD CU FUZIUNEA PENTRU CĂ L-AU LĂSAT PE IMPOSTORUL DE LA COTROCENI PE TUŞĂ ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ