Gabriel Oprea, urmărit penal în dosarul Girofarul

| 05 feb, 10:46

Gabriel Oprea este urmărit penal în dosarul coloanelor oficiale, a anunțat DNA. Suspectului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile.

UPDATE 11.30 Gabriel Oprea a declarat, la ieșirea de la DNA: ”Mi se pare nedrept,am fost intordeauna la dispozitia statului român, vreau să se afle adevărul cât mai repede. Mă voi prezenta la DNA de câte ori va fi nevoie”.

 

Conform DNA, una dintre infracţiunile de abuz în serviciu constă în folosirea resurselor umane şi materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, în mod nelegal, însoţirea deplasărilor efectuate de ministru cu echipaje ale poliţiei rutiere.

Cea de a doua infracţiune de abuz în serviciu are legătură cu încheierea unui protocol în baza căruia procurorul general ar fi beneficiat în mod nelegal de coloană oficială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ