Gabriel Oprea, despre "locul din celula" lui Marian Vanghelie

| 14 mar, 16:12

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, la Poiana Brașov, răspunzând unei întrebări referitoare la declarația lui Marian Vanghelie că are un loc "în celulă" pentru Ponta și Oprea, că în toată activitatea sa politică numele lui "nu a fost legat de vreun scandal", pentru că este jurist, militar și a căutat să respecte legea.

"Aș vrea să verificați în timp dacă Gabriel Oprea, vreodată, poate am fost și eu supărat... am căutat să-mi duc proiectul politic, UNPR, de stabilitate națională, (...) am căutat să nu jignim pe nimeni și am căutat să respect legea. De regulă, în toată activitatea mea politică, și am fost și în vreo șase guverne, numele meu nu a fost legat de vreun scandal. De ce? Pentru că am căutat să respect legea, sunt jurist, sunt militar și acest lucru vreau să-l insuflu și aici, tinerilor, să respecte legea. Eu nu am pomenit, niciodată, nici un nume (...) Nu cred în dușmănii politice, eu cred, eventual, într-o competiție politică, iar, în problema de justiție, niciodată nu ne exprimăm. Justiția o întărim, o sprijinim și căutăm ca toți să respectăm legea", a declarat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a fost rugat să comenteze și declarația Oanei Mizil, din ziua reținerii lui Vanghelie, "Victore, Victore...".

"Poate am mai avut și eu unele ieșiri, dar am căutat să nu spun nimic de nici un om politic, lucru care se poate verifica. De ce? Pentru că mă interesează proiectul meu politic. Te mai cerți cu nevasta acasă, cu colegi din partid sau din politică, dar mi-am gestionat voința să merg mai departe în proiectul meu, să nu pronunț nume, să nu intru în dușmănii politice sau în competiții politice. Și cred că mi-a prins bine și cred că, de aceea, UNPR este căutat. Viața politică este spumoasă și dumneavoastră din mass-media doriți cât mai multe evenimente și este corect să fie așa. Sunteți o putere în stat", a fost răspunsul președintelui UNPR.

Întrebat cum va vota UNPR în cazul senatorului Dan Șova, pentru care procurorii au cerut Senatului încuviințarea reținerii și arestării preventive, Gabriel Oprea a spus că "întotdeauna UNPR a respectat justiția".

Președintele UNPR, alături de reprezentanți din conducerea partidului, a participat sâmbătă, la Poiana Brașov, la reuniunea națională a organizației de tineret a Uniunii Naționale pentru Progresul României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 18:04
rsss
General făcut ” la apelu bocancilor„ sau „G-ral de izmene
14 mar, 17:13
Decameronul
Am cautat, nu inseamna nu am calcat, asa ca te asteptam pe la DNA. Sa vedem cat ai cautat!
14 mar, 18:17
PETRE
Ca in Decameronul?Hai ca-i buna !
O fi sa fie !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ