Gabriel Oprea: Îl sprijin pe Victor Ponta premier. Nu iau în calcul alte ipoteze

| 19 iul, 10:06

Vicepremierul Gabriel Oprea a respins, sâmbătă, varianta în care, dacă Victor Ponta ar demisiona, el ar putea prelua funcția de prim-ministru din partea actualei coaliții.

"Nu are rost să discutăm. Cred că sunt bun ca militar, pe probleme de securitate națională — cu toată modestia, cred că am demonstrat acest lucru. (...) Cred că locul meu este în acest domeniu. Sunt alții care vor să fie prim-miniștri, să fie sănătoși. Cred că, dincolo de funcții, trebuie să fim mai responsabili, ca să facem ceva pentru România", a declarat Oprea, la Realitatea TV.

Întrebat dacă ar susține un alt reprezentant al PSD pentru funcția de prim-ministru, în eventualitatea demisiei lui Victor Ponta, liderul UNPR a refuzat să răspundă.

"Îl sprijin pe Ponta prim-ministru, e clar? (...) Nu iau în calcul această ipoteză. (...) Nu vreau să discut aceste ipoteze în momentul de față", a precizat Gabriel Oprea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ