Gabriel Oprea l-a VIZITAT la spital pe polițistul accidentat de un om de afaceri turc

| 03 aug, 16:53

Vicepremierul Gabriel Oprea l-a vizitat luni, la spital, pe polițistul de la Rutieră accidentat grav de un om de afaceri turc.

„Vrem să ne asigurăm că primește cel mai bun tratament, că o să își revină. Important este mai ales în acest domeniu — apărare, ordine publică, siguranță națională — trebuie să fim camarazi, să fim solidari și la bine și mai ales la greu. Mergem să îl vizităm cu domnul Arafat și cu șeful Poliției, aflat la comandă. (...) Am venit să văd un coleg aflat la greu”, a declarat Oprea la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, unde este internat polițistul. El a precizat că polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu.

Citeste si: Polițist rutier din Bucureşti, accidentat grav de un şofer care nu a oprit la semnal

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un polițist de la Rutieră a fost accidentat grav de un șofer care nu a respectat semnalele regulamentare de oprire, în cadrul unei acțiuni organizate de Brigada Rutieră a Capitalei.

Autorul accidentului este un cetățean turc, care deține în România mai multe companii de comercializare a echipamentelor electrice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ