Gabriel Oprea, lovitură SPECTACULOASĂ! Brigitte Sfăt a obţinut TOT

| 05 aug, 08:43

Organizația de femei a UNPR Timiș are un nou președinte interimar.  Este vorba despre Brigitte Sfăt, soția lui Ilie Năstase, potrivit debanat.ro.

Decizia Bigittei Sfăt vine, după ce,  luna trecută senatorul Ilie Năstase s-a înscris în UNPR, iar potrivit unor surse, acesta au urmări chiar candidatura unei primării de sector.

Potrivit sursei citate,  fostul fotomodel ar fi  fost propusă de la București pentru poziția de președinte interimar al organizației de femei a UNPR Timiș, iar în urma ședinței de marți, 4 august, de la Timișoara a și obținut funcția. De asemenea, aceasta nu este singura poziție de conducere pe care Sfăt o ocupă în UNPR. Se pare că ea este și vicepreședinte interimar al partidului la nivel național.

Citeste si: BOMBĂ! GABRIEL OPREA, plângere penală la DNA

Brigitte Szeifert a câștigat, la sfârșitul anilor 90, concursul „Top Model Romania" și a fost în finala de la „Top Model of the World". S-a căsătorit cu omul de afaceri Octavian Sfăt, proprietar de discoteci, cluburi și restaurante. În 2003, Brigitte s-a trezit văduvă, după moartea subită a soțului ei, care a suferit un infarct.

În 2013, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au căsătorit civil la Timișoara, în luna iunie, și religios, în noiembrie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ