Gabriela Firea, afirmații incendiare: "Jandarmii lui Carmen Dan au dormit ca vitele, pe jos"

| 03 sep, 18:05

Gabriela Firea nu o cruță pe Carmen Dan. După ce sâmbătă, 1 septembrie, i-a cerut demisia ministrului de Interne, primarul Capitalei a revenit cu afirmații incendiare.

Gabriela Firea a răbufnit și a spus că, la protestele din 10 august, "jandarmii au dormit o noapte pe jos, fără saltele, fără paturi, îmbrăcați, ca niște vite".

"Doamna Carmen Dan nu a avut grijă de oameni. Nici de cei de la miting, care nu erau violenți, dar nici de oamenii săi.

Vreau să vă spun că jandarmii au dormit o noapte pe jos, fără saltele, fără paturi, îmbrăcați, ca niște vite. Este inadmisibil. Nici mâncare nu au avut în prima zi. Nu mi se pare normal ca aceste lucruri să fie trecute cu vederea.

Nimeni nu este de neînlocuit. Este deja al doilea mare scandal cu doamna Carmen Dan. Mihai Tudose a plecat tot în urma scandal cu Carmen Dan. Ea a ieșit din nou învingătoare, deși nu are dreptate, iar noi suntem paria? Nu", a declarat Gabriela Firea la România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ