Gabriela Firea: Băsescu vrea să acopere relaţia pe bani pe care a avut-o cu ruşii de la Lukoil

| 09 oct, 2014

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat joi că preşedintele Traian Băsescu este foarte deranjat de ancheta pe care procurorii au declanşat-o la Lukoil, deoarece va ieşi la iveală faptul că această companie a fost un sponsor important al campaniei sale din 2009.

'Traian Băsescu este foarte deranjat de ancheta pe care procurorii au declanşat-o la Lukoil, deoarece va ieşi la iveală faptul că această companie a fost un sponsor important al campaniei sale din 2009. Aşa se explică ieşirea sa nervoasă de astăzi. Traian Băsescu vrea de fapt să acopere relaţia pe bani pe care a avut-o cu ruşii de la Lukoil', a spus Firea, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de PSD.

Ea a adăugat că, de fapt, acest subiect creat în jurul Lukoil tinde să dezvăluie toate legăturile financiare ale lui Traian Băsescu şi ale familiei sale cu oligarhii ruşi.

'De la campania prezidenţială finanţată de Lukoil, la banii de la Gazprom ascunşi în actele notariale semnate de Ioana Băsescu şi până la relaţiile Elenei Udrea cu ALRO, ajungem astăzi la iritarea lui Traian Băsescu, care încearcă să arunce gaz pe foc pentru a acoperi încrengătura financiară în care este implicat. Eu sper ca procurorii să fie lăsaţi să-şi facă treaba până la capăt, iar Lukoil să respecte legea şi să-şi plătească taxele către statul român', a menţionat Gabriela Firea.

Citeşte şi:  Traian Băsescu: Guvernul să fie pregătit să preia operaţiunile Lukoil

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
Anca
Cu cine sa tina si doamna Firea? Cu PSD!
DOAMNA STIREA, PARDON FIREA! Tinem sa va anuntam ca domnul Ponta tine cu rusii in scandalul LukOil. Tot plagiatorului ii tineti partea? Tot cu el tineti doamna? Rusine! Domnului Ponta nu ii este rusine deloc. Dupa abuzul facut de Victor Ponta cu Justitia pe dosarul de coruptie de la LukOil, acum da din lac in put. Nu este clar ca domnul Ponta tine cu rusii pe tema LukOil? Nu este clar ca domnului Ponta nici nu ii pasa de oamenii care raman fara locuri de munca sau de ce ar insemna plecarea LukOil din tara? Tara aceasta are nevoie de o schimbare, nu de domnul Ponta care vrea sa lase oameni fara locuri de munca.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ