Gabriela Firea: Congresul PSD, primul pas spre alegerile din 2016

| 12 sep, 14:58

Gabriela Firea, preşedinte PSD Ilfov, consideră că un congres al partidului în această toamnă, la care a făcut trimitere şi preşedintele interimar al Partidului, Liviu Dragnea, înseamnă "piatra de temelie" în construcţia unui PSD solid şi pregătit pentru alegerile din 2016.

Gabriela Firea este de părere că un congres ar aduce stabilitate în partid, lucru necesar pentru anul electoarl 2016, cu două rânduri de alegeri, locale şi parlamentare.

"Organizarea Congresului PSD  în această toamnă este primul pas pe care trebuie să îl facă partidul în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare din 2016, consideră organizaţia judeţeană PSD Ilfov. Membrii PSD au nevoie să ştie că se află într-o echipă unită, care gândeşte şi acţionează având în minte aceleaşi obiective: păstrarea încrederii cetăţenilor în cel mai mare partid din România, o guvernare eficientă şi îndreptată spre bunăstarea poporului şi stabilirea liniilor de acţiune pentru alegerile din 2016", susţine Firea într-un comunicat de presă.

Ea face apel la unitate şi stabilitate în partid, precizând că doar o echipă de conducere care să asigure aceste lucruri poate continua "destinul de succes al celui mai mare partid din România".

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu respinge ideea organizării unui congres al partidului în perioada următoare, precizând că o discuţie în acest sens va avea loc în şedinţa Biroului Permanent Naţional de marţea viitoare.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, de acord cu un Congres extraordinar PSD în octombrie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 23:27
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ