Gabriela Firea, despre evenimentul dedicat Simonei Halep: Am greșit

| 19 iun, 11:12

Gabriela Firea a recunoscut, într-un interviu acordat RFI România, că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de execelență în timpul manifestației de pe Arena Națională.

 

Gabriela Firea a apreciat că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii, pe Arena Națională.
"(...) Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa.
Asta pentru că într-un climat destul de tensionat, cum era cel din București acum o săptămână, și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență.
Asta, după ce îi confersiem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi", a declarat Gabriela Firea pentru rfi.ro.
Apoi a continuat: "Toată dimineața de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede și mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona și m-am gândit că voi fi acuzată de aroganță dacă nu merg acolo să înmânez și să plec, pentru că asta a fost și ideea, să înmânez cheia, să mă retrag și să urmeze tot showul pe care l-am pregătit".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ