Gabriela Firea, declarație despre Klaus Iohannis

| 26 aug, 2014

Gabriela Firea, vicepreşedintele PSD,  consideră că preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, începe să-şi arate 'adevărata faţă' şi susţine că acesta a valorificat 'inteligent' casele moştenite de la părinţi şi bunici, transformându-le în vânzări anterioare.

'În ton cu sloganul la modă în 'Epoca de aur' - 'Azi la cec un leu depui, mâine el va face pui', dl. Klaus Werner Iohannis a valorificat inteligent casele moştenite de la părinţi şi bunici, transformându-le, după un model brevetat cu succes de mentorul său politic de la Cotroceni, în vânzări anterioare, iar de aici până la un portofoliu frumos de şase case n-a mai fost decât un pas. Restul sunt detalii', a spus Firea, într-o declaraţie de presă remisă marţi AGERPRES.

În opinia sa, 'pe zi ce trece, forţat şi de expunerea mediatică cu care până acum nu era obişnuit, candidatul Klaus Werner Iohannis începe să-şi arate adevărata faţă'.

'În concepţia domniei sale, de sas gospodar, omul are în viaţă două alternative: fie face copii şi investeşte în educaţia lor, fie îşi cumpără case şi investeşte în înmulţirea lor. De voie sau de nevoie, dl. Iohannis a ales cea de-a doua variantă. A cochetat şi cu adopţiile, dar numai în calitate de prestator de servicii de transport şi traducere, pentru un cuplu de canadieni, experienţă care nu l-a determinat să încerce la rândul său un astfel de procedeu. Aşa că dacă n-a fost să fie să-şi sporească familia, a încercat, cu succes, să-şi sporească averea familiei', a afirmat Gabriela Firea.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat luni că în cazul celor şase case pe care le deţine nu există niciun mister, arătând că el şi soţia sa, neavând copii, au ales să investească în imobiliare.

'Nu este absolut niciun mister. Este munca noastră, a părinţilor noştri, a bunicilor. Vă daţi seama că nu am putut singuri de la început să facem aceste achiziţii. Am pornit de tineri cu două apartamente de la familie, după care din chiriile obţinute am reuşit să achiziţionăm. (...) Noi nu avem copii. Alţii au investit în educaţia copiilor, noi în imobile', a declarat Iohannis la B1 tv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ