Gabriela Firea: Întâiul traseist al ţării denunţă traseismul

| 27 aug, 2014

Senatoarea PSD Gabriela Firea susţine că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, 'de când a îmbrăcat paltonul de preşedinte de partid şi mantaua' de candidat la preşedinţie, şi-a schimbat brusc părerile, girând de la înălţimea funcţiei politice pe care o ocupă denunţul făcut de liderii ACL către ambasadele occidentale cu privire la 'intenţia abuzivă şi nedemocratică a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurtă perioadă migraţia politică a aleşilor locali'.

'În urmă cu doi ani, în contextul denunţării pe plan european a aşa-zisei 'lovituri de stat' de către preşedintele Băsescu şi lideri ai PDL, Klaus Iohannis, pe acea vreme doar primar al Sibiului, spunea: 'Politicieni de la noi nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să alerge aţă la Bruxelles şi să se plângă acolo. E interesant de urmărit, în istorie, cum au fugit să se plângă ba la Poartă, ba la Viena, ba la Budapesta, ba la Bruxelles, în loc să stea acasă, să vorbească împreună şi să găsească soluţii pentru problemele noastre'. De când a îmbrăcat însă, peste haina de primar, paltonul de preşedinte de partid şi mantaua de candidat la preşedinţie, dl. Iohannis şi-a schimbat brusc părerile, girând de la înălţimea funcţiei politice pe care o ocupă denunţul făcut de liderii ACL către ambasadele occidentale cu privire la 'intenţia abuzivă şi nedemocratică a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurtă perioadă migraţia politică a aleşilor locali'. Parafrazându-l pe Klaus Werner Iohannis, versiunea 2012, putem spune că 'nu vine nimeni din afară să ne rezolve problemele sau să ne rânduiască ţara. Numai noi, aici, putem să o facem şi de aceea cred că rolul cel mai trist l-au jucat cei care s-au dus să se plângă liderilor europeni despre ce rău e în România'', arată Firea.

În opinia acesteia, 'nu miră' faptul că liberalii şi-au schimbat 'peste noapte opiniile şi au preluat din mers metodele pedelisto-băsiste de luptă politică'.

'Dar nu ne-am fi imaginat că ne vor acuza că încurajăm traseismul politic tocmai reprezentanţii a două partide care şi-au schimbat peste noapte orientările şi familiile politice europene, consacrând în România conceptul de migraţie politică în masă', a adăugat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Iohannis, fan Basescu de cel putin 10 ani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 2014
tadeus
Sa
se uite in ograda proprie, Bostinaru, Duvaz, Alexandru Sasu, si faimosul Dragnea.
Sa nu mai spunem de cei cumparati Croitoru si alti pe linga el in 2012

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ