Gabriela Firea: Ponta este singurul candidat la Preşedinţie care are un proiect de ţară

| 23 sep, 2014

Victor Ponta este singurul candidat la Preşedinţie care le-a propus românilor un proiect de ţară, care a venit cu un program consistent, ce conţine obiective clare şi o viziune coerentă privind parcursul României în următorii 25-30 de ani, afirmă vicepreşedintele PSD Gabriela Firea într-o declaraţie transmisă marţi.

''Programul prezidenţial al lui Victor Ponta reprezintă de fapt o invitaţie la dialog şi cooperare, adresată societăţii civile şi tuturor actorilor politici. Preşedintele PSD îşi asumă un stil diferit de exercitare a funcţiei prezidenţiale, cu mai puţin conflict şi mai mult consens în jurul unui proiect naţional. Marea Unire pe care cu toţii ne-o dorim presupune depăşirea acestor ultimi 10 ani de ură, de dezbinare şi de conflict. Mare Unire înseamnă o societate mai solidară, mai tolerantă, mai dreaptă şi mai prosperă, având în frunte un preşedinte care uneşte'', susţine social-democrata.

Construirea unei Românii a viitorului, prin modernizarea unor zone-cheie precum agricultura, industria, infrastructura şi energia, promovarea unei Românii corecte, bazată pe echitate socială, consolidarea statului de drept şi reafirmarea mândriei de a fi român sunt reperele Programului prezidenţial al lui Victor Ponta, adaugă Gabriela Firea.

Citeşte şi: Care sunt punctele cheie din programul prezidenţial al preşedintelui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 2014
zoli
Blonda
Gabrielo!Probabil esti pe post de saltea la Ponta cat timp sotia este la Brussels de aduci atatea osanale lui Ponta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ