Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD: "Victor Ponta nu are niciun motiv să își dea demisia!"

| 05 iun, 12:41

Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD, afirmă că "este mai mult decât suspect că DNA l-a chemat pe Victor Ponta chiar în ziua moțiunii". Mai mult, "Victor Ponta nu are niciun motiv să își dea demisia!"

"Sincer, mi se pare foarte suspect faptul că domnul Victor Ponta este chema la DNA tocmai în ziua în care este depusă moțiunea de cenzură a celor din PNL. Este cel puțin ciudat acest întreg caz. Instituțiile, în repetate rânduri, au precizat că nu există nicio problemă.

Am auzit voci în spațiul public care cereau deja demisia domnului Victor Ponta. Cred că este absurd! Domnul Victor Ponta nu are niciun motiv să își dea demisia, ci trebuie să își încheie mandatul dat de cetățeni. Până la urmă, nu DNA face guvernare!

Victor Ponta nu a avut niciodată, ca avocat sau în altă calitate, o relație juridică de niciun fel cu Complexurile Energetice Turceni și Rovinari. Ca dovezi stau adresele oficiale ale DNA și ANI.

Citeşte şi: VICTOR PONTA despre demisie: "dacă se începe URMĂRIREA PENALĂ, demisionez"

Victor Ponta nu a fost niciodată asociat la Societatea “Șova și asociații”. El și-a desfășurat activitatea ca persoană fizică autorizată – cabinet individual, specializat în drept penal; în această calitate, a acordat asistență juridică în cauze penale pentru diverse persoane fizice sau juridice, în mod direct sau pe baza unor contracte de colaborare cu alți avocați care desfășurau doar activități de drept civil și comercial. Dovada în acest sens este adresa de la Baroul București.

Avem de-a face cu o tema reîncălzită - anii trecuți, Victor Ponta a prezentat clar documentele care demonstrează minciunile proferate, la vremea respectivă, de către Băsescu, Blejnar și alții", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 15:51
PETRE
Firea
Pai,Firea,nu ar trebui ca DNA si Basescu sa te dea in judecata pt.aceste afirmatii asa cum tu l-ai dat in judecata pe Basescu pt.niste afirmatii ?
Ai incurcat firele ?Sau asa-ti e firea ?
Quo vadis ?
05 iun, 12:44
daciada tonta
psd,psd,du-ne in URSS
adio si n-am cuvinte...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ