Gabriela Firea: Votul CExN al PSD a fost covârşitor pentru susţinerea echipei de conducere

| 28 noi, 2014

Votul Comitetului Executiv Naţional al PSD a fost covârşitor pentru susţinerea echipei de conducere şi categoric pentru excluderea lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, a precizat vineri purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

"În legătură cu declaraţiile domnului Mircea Geoană, afirmăm că ieri, în şedinţa CexN al PSD a fost un vot democratic, covârşitor, pentru susţinerea preşedintelui PSD Victor Ponta, a preşedintelui executiv Liviu Dragnea, a celorlalţi vicepreşedinţi (unanimitate) şi un vot la fel de categoric pentru excluderea celor trei colegi (80 de voturi pentru, din 84). Prin declaraţiile jignitoare de aseară şi de azi am primit confirmarea că votul de ieri a fost unul corect pentru PSD şi remarcăm, dacă mai era nevoie, că am avut dreptate să ne despărţim de colegii care au o altă agenda decât soarta PSD şi a electoratului nostru', a afirmat Gabriela Firea într-un comunicat.

Senatorul Mircea Geoană a afirmat între altele că şedinţa de joi a Comitetului Executiv Naţional al PSD a fost una 'halucinantă' şi a avut drept principal scop 'eliminarea' sa din partid. 'A fost o şedinţă halucinantă, dacă eu nu m-am prins ce vor să facă băieţaşii ăştia. Şedinţa CExN a fost o regie pentru excluderea mea. Scopul principal a fost eliminarea lui Geoană din partid', a susţinut acesta, vineri, într-o conferinţă de presă, la Parlament.

Geoană a adăugat că a devenit în PSD 'exclusul şi vinovatul de serviciu', precizând că, în opinia sa, prin excluderea sa din partid se doreşte organizarea unui congres 'fără competiţie'.

Citeşte şi: Geoană, apel către 'pesediştii adevăraţi': Luaţi-vă partidul înapoi !

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
Kardoian
Semne bune anul are!
Fraţilor, semne bune anul are!!

Se pare că organismul colectiv de conducere numit "Comitetul Executiv Naţional" îşi merită numele! I-a EXECUTAT pe cei 3 la NIVEL NAŢIONAL!... Şi nu pentru vreun eşec în alegeri ci pentru nerespectarea "principiului unităţii partidului"!

De unde rezultă şi nivelul înalt de democraţie internă din PSD, atunci când cineva adulmecă urma sângerândă a şefului şi vrea să-i ia locul prin tot felul de malversaţiuni, intrigi şi jumătăţi de adevăr.

Se scufundă corabia şi piraţii încep să se certe între ei, scot cuţitele şi "dau din casă"!... E începutul descompunerii acestei reţele deghizate în partid. Fiind un lichid fără formă, în curând va lua forma unui alt pahar, DE STÂNGA, bineînţeles, ca să apere "interesele celor mulţi şi nevoiaşi".

Apucăturile vor rămâne, însă, aceleaşi; demagogie, hoţie, lene, parazitism social, strivirea despotică a deviaţioniştilor şi totalitarism cât cuprinde. REŢEAUA nu a renunţat nicio clipă la cultivarea resortului său fundamental de existenţă: frica oamenilor de a-şi câştiga viaţa pe cont propriu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ