GAFĂ a lui Carmen Dan. Matteo Salvini, CONFUNDAT cu premierul Italiei, Giuseppe Conte

| 23 oct, 13:41

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a confundat pe Matteo Salvini, vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministru de Interne al Italiei, cu Giuseppe Conte, premierul acestui stat. Matteo Salvini se află, marţi, într-o vizită oficială în România.

„Onorată să primesc vizita preşedintelui Consiliului de Miniştri, ministru de interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini, la Ministerul Afacerilor Interne, Romania. Chiar dacă este o întrevedere scurtă, de numai câteva ore, sper să fie una fructuoasă!”, a scris mininstrul Carmen Dan, pe Facebook.

De fapt, preşedintele Consiliului de Miniştri este Giuseppe Conte.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a întâlnit, marţi, la sediul MAI, cu vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministrul de Interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini.

„Discuţiile dintre cei doi oficiali vor viza teme de actualitate de interes pe agenda europeană cu accent pe cooperarea bilaterală în domeniul securităţii şi colaborarea în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE”, se arată într-o informare transmisă de MAI.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ