Gafă a ministrului Culturii. Ionuț Vulpescu l-a confundat pe William Shakespeare cu Hamlet

| 26 apr, 13:55

Ministrul Culturii a făcut o gafă incredibilă, confundându-l pe celebrul scriitor William Shakespeare cu cel mai cunoscut personaj al acestuia, Hamlet. Ionuţ Vulpescu a participat la un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Cărţii şi a vorbit despre scriitorul Hamlet.

Ministrul Culturii a ţinut să sublinieze importanţa datei de 23 aprilie, ziua în care s-a născut William Shakespeare, creatorul personajului Hamlet.

Sigur, este o zi importantă pentru că e legată de unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea, de Cervantes şi de Hamlet”, a spus ministrul Culturii.

Nu este însă pentru prima oară politicieni cunoscuţi fac astfel de gafe. Fostul ministru al Educaţie, Remus Pricopie, a declarat că Romulus şi Remus au fost găsiţi în pădure de o vulpe, şi nu de o lupoaică.

Nu ştiu dacă s-au născut într-un oraş anume, pentru că ei au fost găsiţi de cineva în pădure, într-un cuib. Nu cred că vulpea nu era un cetăţean al vreunui... (Elena Vijulie: Nu era vulpe, era lupoaică.) Da, lupoaica nu era cetăţean. Şi era mitul de întemeiere a Romei. Iar Roma a venit după”, a spus Remus Pricopie, la Digi24.

Citeşte şi: Care este citatul după care își ghidează viața Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 20:37
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ