Gafele lui Klaus Iohannis se țin lanț. Cum a reacționat candidatul ACL la victoria Simonei Halep

| 22 oct, 2014

Simona Halep a reuşit cea mai importantă victorie a carierei sale. Sportiva din Constanţa a zdrobit-o pe Serena Williams, numărul unu mondial, la Turneul Capioanelor, cu scorul de 6-0, 6-2. Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis a felicitat-o, însă a ţinut să precizeze că Halep mai are mult de muncit până să devină numărul unu mondial.

"Este o victorie importantă pentru Simona, însă trebuie să fie realistă. Mai are mult de muncit până să fie numărul unu mondial. Sper să confirme, pentru că România s-a săturat de dezamăgiri. Succes!", a scris Klaus Iohannis pe pagina personal­ă de Facebook, ca răspuns la un comentariu în care Simona Halep era elogiată.

Comentariul lui Klaus Iohannis prin care îşi arată nemulţumirea faţă de performanţa istorică a Simonei Halep trebuie trecut în categoria gafelor făcute în această campanie electorală.

Mai multe, pe romaniatv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
Mihai
E clar: e încet la minte omul, nu la vorbă… :( E limpede că habar n-are despre cine vorbeste, dar îsi dă cu părerea "avizată", cu limba de lemn, ca nuca-n perete :)
23 oct, 2014
Mihai Nitu
IOHANNIS GAFEAZA DIN NOU
ERA SI NORMAL SA O CRITICE PE SIMONA PENTRU CA EL NU ESTE ROMAN! EL ESTE UN SAS LUTERAN SI UN MINCINOS! SA ITI FIE RUSINE PENTRU ASTA. SIMONA ESTE MANDRIA TARII, E MANDRIA ROMANIEI, SPRE DEOSEBIRE DE TINE CARE AI FURAT PENTRU 7 CASE, EA MUNCESTE PE TERENUL DE TENIS PANA LA EPUIZARE. Oameni buni, sa ne-amintim gafele lui Klaus Iohannis! citez "cu doar câteva zile înainte, Klaus Iohannis făcea dovada faptului că nu știe care este valoarea salariului minim pe economie sau cea a salariului mediu în orașul al cărui primar este." Nu mai zic de gafa colosala: CITEZ " Chiar dacă Iohannis a declarat că cele șase case au fost achiziționate din bani strânși din salariul de profesor și meditații, acesta nu a știut să răspundă la o întrebare simplă - cât costa o oră de meditații. „Nu-mi amintesc, dar putem sa verificam”, a spus Iohannis. Jurnalistul l-a întrebat dacă primea banii în mână sau în plic sau în alta variantă, dar prezidențiabilul nu a putut răspunde nici la această întrebare. „Nu imi amintesc”, a spus Iohannis din nou. "
24 oct, 2014
Alex
E fals
Prieteni, comentariul nu este postat de Klaus Iohannis. S-au facut conturi false ( cum s-au facut si in cazul lui Ponta ) si au fost postate mesaje de genul. Nu mai credeti si voi ca tot ce zboare se si mananca.
Eu zic ca prea ne-a luat politica si alegerile mintile. Sa ne calmam, sa respiram adanc si sa nu ne mai agitam la orice rah_at. Comportati-va ca niste oameni maturi.
24 oct, 2014
Mihai
cont fals?
dintre cele verificate, cu peste 375 de mii de "like"-uri?! tare!
25 oct, 2014
gvbxdfgvbxvgb
gjhfghgh

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ