Gala Bute: LEONARD DOROFTEI face declaraţii ULUITOARE

| 03 feb, 10:03

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, după ce procurorii DNA au percheziţionat casa fostului conducător al forului de specialitate, Rudel Obreja, în cazul Galei Bute, că îşi doreşte din tot sufletul ca acesta să fie un om liber.

"Sunt problemele lui. După cum ştiţi, am fost şi noi şi am dat nişte declaraţii. Sper să se rezolve şi nu să nu aibă probleme în continuare. Îmi doresc din tot sufletul să fie un om liber, un om sănătos şi să aibă grijă de familia lui", a spus Doroftei, scrie www.cugetliber.ro.

Citeşte şi: Rudel Obreja, primele declaraţii după ce a fost REŢINUT în dosarul Gala Bute

Leonard Doroftei a afirmat că nu crede că pugilistul Lucian Bute va avea probleme cu legea în acest caz. "Nu ştiu ce probleme poate avea Bute, pentru că el a fost în ring. Nu cred că a avut ceva de semnat. Nu văd de ce ar avea el probleme. Când eu am avut gală în România, eu nu am semnat nimic. Toate semnăturile au fost între Interbox şi organizator. Cred că aşa a fost şi la el", a completat Doroftei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ